Ha csak pár perced van megtalálni a számodra tökéletes filmet akkor jó helyen jársz.

Film Barlang

Film Barlang

2067 - Időhurok (2020)

2021. június 21. - Film Barlang

Miről szól a film? (Spoiler mentes)

2067-re a Földet szinte teljesen elpusztította az éghajlatváltozás és az emberiség kénytelen szintetikus oxigénen élni, az általa okozott betegség azonban megbetegíti a világ lakosságának nagy részét. A gyógyulás egyetlen reménye a jövő üzenetének formájában jelenik meg: "Küldje Ethan Whyte-t". 

 

Értékelésem pontokban(Min:0 Max 10): 

Színészi játék: 10/6
Látvány: 10/8
Történet: 10/7
Összkép: 10/6.5

 

Pár mondat a filmről(Tartalmazhat spoilert): 

A film próbál nagyon drámai lenni, viszont ez nekem egyáltalán nem jött át. 3 részletben bírtam megnézni. Aki nagyon szereti a ki fog pusztulni a föld,de én majd megmentem témájú filmeket annak egyszer ajánlom, másoknak csak akkor ha nagyon nincs más opció. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Amennyiben nem csak a filmek érdekelnek hanem a sport is kérlek látogass el a sporttal foglalkozó youtube csatornámra.

Csatornám linkje:  

https://www.youtube.com/channel/UC0LqPv2QiKiXpdQ61PxBQVg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr4616600708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2022.01.03. 15:26:57

Azt leszámítva, hogy kb az összes időutazós paradoxont keresztbehugyozza egy izgalmas, és jó sci fi lett ez. A látvány is rendben van, és a történet se rossz. Az alakítások jók, igazából 1-2 szereplős csak. Zenéje nem nagyon volt.
süti beállítások módosítása